A tetoválásról

Ezen az oldalon a tetoválás elkészítéséről lesz szó.

Pontosan leírom neked mi vár rád ha eljössz hozzám tetováltatni.

Az első találkozás alkalmával megbeszéljük mi az amit szeretnél, és ennek megfelelően elkészítem a rajzot. Ha megfelelőnek bizonyul a minta akkor megbeszéljük az árat, illetve egyeztetünk egy időpontot a tetoválás elkészítéséhez.

Nagyon fontos!!!

18 éves kor alatt írásos szülői beleegyezés szükséges.

14 éves kor alatt a hatályos jogszabályok alapján tilos tetoválni.

Tetoválás előtt mindenképp egyél, soha ne gyere éhgyomorra mert az izgalom miatt leeshet a vércukorszinted.

Soha ne igyál előtte alkoholt és ne használj semmilyen bódító szert, mert erősebb lesz tőlük a vérzés valamint nagyon veszélyesek lehetnek.

Tetoválás előtt szerezd be a későbbi kezeléshez szükséges dolgokat,

pl: Bepanthen kenőcs (csak a sima jó a Bepanthen plusszt nem ajánlom) és valamilyen fertőtlenítő hatású szappan.

 

Első lépésben fertőtlenítjük a bőrt, majd speciális indigóval felhelyezzük a mintát a megfelelő helyre. Itt még lehet módosítani ha mégsem tetszene valami. Ezután várunk pár percet hogy az indigó stabilan a bőrön maradjon, majd elkezdem a munkát. Ha szükség van rá érzéstelenítek, de általában nem szokott szükség lenni rá. Nem olyan vészes a dolog mint azt sokan hiszik.

Itt egy kép amely megmutatja hogy hol milyen mértékben fáj a tetoválás, de persze ez azért mindenkinek más. Teljesen egyén függő a dolog.

A tetoválás teljesen steril egyszer használatos eszközökkel történik.

Különféle tűk segítségével tintát viszünk a bőrbe a következő módon: 

 

Először a kontúr készül el, majd a színezés satírozás illetve amit a minta megkövetel. Egyszerre maximum 4 órát dolgozom egy emberen, mert ennyi kb. a kibírható fájdalomküszöb. Tehát ha nagyobb mintát szeretnél az valószínűleg több alkalommal készül el. A tetoválás végeztével leápolom a bőrfelületet, bekötözöm és ellátlak az ápoláshoz szükséges tanácsokkal. 

Neked már csak az a dolgod hogy szigorúan betartsd az általam elmondottakat mert az nagyon fontos a tökéletes gyógyuláshoz.

Én hiába dolgozom precízen és sterilen, ha te nem vigyázol a tetoválásra a gyógyulás időszakában akkor sajnos nem lesz jó a végeredmény.